top of page
Hammerdal 
lördag 19 augusti 2023

Kom igen alla motorintresserade och visa upp ert entusiastfordon!

Du kanske har en fin bubbla, schysst jänk, en bison 470 med stridsvagns V12:a eller något annat fordon som du känner att du vill dela med dig av!

På utställningen kommer 3 priser att delas ut av vår kompetenta jury. Deltagare och besökare har under dagen också möjligheten att rösta fram "peoples choice", de som röstar är dessutom med på ett lotteri där det finns fordonsrelaterade vinster i potten.

Ni som ställer ut ert fordon kommer givetvis in gratis på området medans eventuella passagerare får lösa in sig för 100 kr. På området kan ni titta på snöskotertävling, åka karusell på tivolit, besöka våra knallar samt inta mat och dryck i vår servering med pub. Efter prisutdelningen kan man titta på det spektakulära Joeltåget där man kan få sig ett gott skratt som åskådare. Detta är bara ett axplock av aktiviteterna under dagen.

​Vi börjar insläppet till utställningen kl 10:00 och röstningen avslutas 15:00. Prisutdelning ca 15:30. 

Efter prisutdelningen så får man åka i cortege efter Joeltåget om man vill, annars får man gärna stanna kvar på området fram till ca 18 då vi ska tömma Svartviken inför kvällens uppträdanden.

 

Har ni frågor angående Joelträffen? Ring Jon Nilsson 070-203 95 35

Joelträffen_karta.jpg
bottom of page